Rum Nation Jamaica 5 år Pot Still Sherry Finish 50 %

Romjulekalenderen 2017, luke 9.

Nese: Jeg synes umiddelbart det lukter litt plast, jeg håper ikke det er pet-røret som gjør det, for da kan det bli en kjedelig kalender. Ellers vil jeg si (veldig) umodne bananer, stjernefrukt og papaya. Etter litt tid i glasset forsvinner plasten helt og jeg klarer plutselig å sette fingeren på ordet jeg har lett etter: Rooibos! Blandet med svart te med fruktsmak. Og oregano.

Smak: Det smaker forbløffende likt som det lukter. Tebutikk som også selger krydder, med et hit av kandissukker.

Kommentar: Dette var en højdare. Spennende og ganske god rom, er dette symptomatisk og ikke en fluke var denne kalenderen et skikkelig røverkjøp (den kostet bare 400-og-ett-eller-annet danske kroner på Billund lufthavn).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.