Julekalender 2017 luke 17

Nese: Vanilje, fløtekarameller, hasselnøtter. Etter en stund lukter det plutselig skogsbær. Med vann finner jeg høy og fortsatt skogsbær.

Smak: Fløtekarameller, rosiner, nesten kvalmende søtt, og en eller annen litt rar, og ikke god, bismak. Det er noe mandler eller noe, men forsterket… eller harske? Med vann blir det ikke nødvendigvis bedre. Det er ekstremt lenge siden jeg smakte mandelkjernepudding (mye fordi jeg synes det var skrekkelig), men jeg innbiller meg at det er det jeg synes denne smaker.

Kommentar: Lukta er ganske god, om enn litt sprikende, men smaken blir jeg ikke venn med.

Jeg tipper dette er ganske ungt, siden både lukt- og smaksbilde oppleves ganske rotete. Og 46 % igjen. Men hva det kan være? Kan det være et av de nyere britiske destilleriene? Jeg har mistet oversikten, men det finnes jo flere både engelske og walisiske nå i tillegg til noen splitter nye skotske.

Fasit: Det kunne det ikke nei. Kurayoshi 8 år. Vel, jeg traff ok på alder og styrke, selv om jeg landet på feil side av kloden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.