Julekalender 2017 luke 14

Nese: Epler, mango, honning. Med vann får jeg et lett «toasted oak» preg, ellers mye det samme.

Smak: Mer fatpreget enn lukta, eik, noe bitterhet. I bakgrunnen er det noe frukt og kanskje hint av honningen fra nesa? Liten til ingen utvikling med vann.

Kommentar: Faller i kategorien «helt grei drekka». Tar gjerne en til, men tar gjerne noe annet om det bys.

Kan neppe være mer enn 43 %, sannsynligvis en Speysider, men ingen bjeller ringer. Nok en gang blir det å tippe på Glen-whatever. Sene tenår, kanskje?

Fasit: Inverleven fra Gordon & MacPhail. Jeg hadde kommet ganske langt ned på lista før jeg hadde kommet på å tippe Inverleven, så dette er jeg vel ikke så lei meg for ikke å ha «gjenkjent». Men Speyside er det da ikke. Litt eldre enn antatt, på 21 år, men på skarve 40 %. Gøy å smake Inverleven i alle fall, jeg tror jeg kan telle på en hånd (toppen to) antallet tapninger derfra jeg har smakt på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.