Julekalender 2017 luke 12

Nese: Kraftig spritpreg, noe frukt – ananas kanskje – eik og vanilje. Med (mye) vann lukter det umoden banan,

Smak: Sprit, sitrus, umodne bananer. Med vann noe vanilje og en eller annen urt.

Kommentar: Trenger mye vann. Og jeg blir ikke helt venner med den.

Bør være rundt 60 %, sannsynligvis ikke så veldig gammel, kanskje 12-14 år? Og jeg tipper den er skotsk, og noe sier «urøyka kyst». De mest aktuelle kandidatene da er vel Bruichladdich og Arran. Men hvor jeg har det fra at det er kyst snarere enn Speyside eller noe vet jeg ikke.

Fasit: Hm. Dette er første gangen jeg har lurt på om fasit kan være rett, for den sier Glenfiddich 15 år, som bare er på 43 % og 43 % bør altså ikke være så ubehagelig spritpreget. Men det kan være dagsformen min, selvsagt. Likevel… Jaja, traff ikke så verst på alder, da.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.