Lesestoff til helga #165

Whisky

Verden: Det ligger store penger i å forfalske whiskyflasker. Les sagaen om Macallan-skandalen.

Verden: Hvordan skal man drikke whisky? «Slik du liker den», pleier mitt svar å være, men om du vil se vitenskapelig på saken har svenske forskere undersøkt saken, du kan velge om du vil lese på svensk hos SVT eller engelsk hos The Guardian.

Øl

Verden: Kjetil Jikun har vært i østen og snakket om øl. Nærmere bestemt har han holdt keynote foredrag på Sea Brew (Sørøst-Asias årlige konferanse og bransjetreff for øl, årets var tredje i rekken og ble avholdt i august 2017 i Ho Chi Minh city, Vietnam).

Tromsø: Øl med tørrfisk? Jeg stiller med skepsis, men Graff brygghus tester i alle fall.

Verden: Bør øl lagres liggende eller stående? Har det i det hele tatt noe å si? Chad’z Beer Reviews er i gang med et eksperiment med Old Rasputin. Første del er lagt ut på YouTube, men om du er interessert i den endelige konklusjonen må du smøre deg med tålmodighet, for siste eveluering skal skje om nesten to år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.