Stassen Cidre Cuvée Rosé 7,4 %

En belgier til, altså, også denne ny på polet i mai. Denne er visstnok lagd med «unike rød-kjøttede epler». Rosa er den i alle fall til gagns.

Nese: Epler og et litt ubestemmelig «røde bær», men jeg tenker det nesten like gjerne kan være fargen som får meg til å lukte det.

Smak: Epler, og igjen det litt ubestemmelige. Ellers ligner den ganske mye på Brut, men enten er den hakket søtere eller så gjør «den røde smaken» at jeg oppfatter det sånn, og etter en stund blir det rett og slett litt kvalmende.

Kommentar: Ikke på langt nær like god som den andre fra Stassen. Brut kommer jeg til å kjøpe igjen, denne hadde jeg ikke videre lyst til å drikke opp når jeg hadde tømt ett glass, så da gjorde jeg ikke det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.