Lesestoff til helga #153

Whisky

Skottland: Whisky Gallery har laget en liste over Skottlands åtte beste whiskybarer, for deg som er ute etter reisetips.

Verden: Whisky Magazine’s World Whiskies Awards ble annonsert denne uken. Å finne ut av resultatene på nettsiden er ikke bare lett, men «verdens beste singlemalt» ble i alle fall Craigellachie 31 år. Box vant for «verdens beste svenske singlemalt». Vi gratulerer, selvsagt, men all den tid dette er en konkurranse man må melde seg på (og sende inn tre flasker til osv.) hadde vinnerlisten vært mer talende dersom man også hadde fått vite hvem de andre deltagerne var. Nuvel.

Sider

Storbritannia: Er fruktsider nær toppen av vekstkurven? Noen mener nå at fokuset på håndverksøl er i ferd med å «redde» eplesideren, men med fruktsider- (eller rusbrus-) markedet i vekst fortsatt er det kanskje optimistisk? Les mer hos The Morning Advertiser.

Sverige: Det blir SM i sider i år, arrangert av Spritmuseum i samarbeid med importøren Riktig Cider. To kategorier, en for amatører og en for de som tilvirker for salg. Vinneren annonseres 20. mai.

Øl

Norge: Kinn tjener penger, melder Dagbladet, og det er jo hyggelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.