Lesestoff til helga #148

Whisky

Verden: Forfalskninger av whiskyflasker har vært et problem en stund, nå er en mann arrestert i Storbritannia for forfalskning av blant annet whisky i stor skala, melder Scotch Whisky.

Skottland: Rachel Barrie, som i mange år jobbet for Glenmorangie, har de siste fem årene jobbet for Morrison Bowmore. Denne uka ble det kjent at hun skifter beite og begynner hos BenRiach.

Internett: Trenger du flere whiskyblogger å følge? David Tjeder jobber med bok og fikk det for seg å inkludere en oversikt over whiskyblogger. Kanskje ikke alle, men i alle fall mange. Drikkelig.no er med på listen, noe vi selvsagt synes er hyggelig, det samme er et drøss andre det er verdt å sjekke ut om du ikke har hørt om dem før. Se listen på Davids blogg.

Skottland: McEwan’s Lager, eller rettere sagt Charles Wells, selskapet som eier varemerket McEwan’s, forsøkte å stoppe Jim McEwan fra å registrere sitt eget navn som varemerke. Dommen har falt, i Jim McEwans fordel, melder The Sun.

Ardross: Ardross Distillery er ett steg nærmere å bli en realitet etter at de lokale myndighetene godkjente byggeplanene denne uken.

Sider

Storbritannia: Snart kan du lære siderbrygging og siderindustri gjennom et nytt kurs fra Institute of Brewing and Distilling.

Øl

Storbritannia: Nøgne Ø har fra før vært tilgjengelig på Marks & Spencer, men når blir ølet også tilgjengelig i Tesco-butikker, les mer hos Aftenposten.

Trondheim og Norge: 21.-22. april arrangerer Norbrygg i samarbeid med E. C. Dahls og Austmann hjemmebryggerhelg i Trondheim, og en viktig del av helga er NM i hjemmebrygg. Trondheim24 har skrevet om saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.