Lesestoff til helga #147

Whisky

Paris: I kjelleren til Maison du Saké i Paris er en bar over flere kjellerhvelv med forskjellige konsepter åpnet, blant annet Golden Promise, som har 800+ forskjellige whiskyer fra alle verdenshjørner og en annen der du kan nyte japansk whisky (via King Magazine).

Skottland: Forrige fredag var den første International Scotch Day, og i den forbindelse åpnet Diageo dører de ikke vanligvis åpner, blant annet var det mulig å få besøke arkivet i Menstrie. Scotman Food & Drink hadde forhåndsomtale med en video med sjefarkivaren som viser frem noen av skattene (og arkivet inneholder selvsagt whisky også, i tillegg til papirer). Vel verdt en titt.

Skottland: SMWS pusser opp designen sin. Jeg synes det er en ganske vellykket oppussing, må jeg si.

Øl

Norge: E24 melder at Rema taper markedsandeler på ølmarkedet etter at bestevennstrategien ble kjent. «Å, så trist,» sier vi, med tung sarkasme i stemmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.