Sidernyheter januar 2017

Ny måned, nytt polslipp.

Åkre Gård Edel og Balholm Handverk cider med humle forfremmes fra bestillingsutvalget til basisutvalget (for henholdsvis kategori 3 og 2). Det ser ikke ut til å ha påvirket prisen på noen av dem, men marginene er neppe så store at det gjør noe i utgangspunktet. Begge kunne jeg vel forsåvidt med fordel ha smakt på igjen, selv om ingen av dem vekket den helt store begeistringen.

På bestillingsutvalget kommer det… ingenting. Nuvel.

For ølnyheter, se Jan Egils ølblogg, for whisky Whiskymoro.

Det står en smule bedre til på andre siden av grensen. I januar kom Moucider, og i desember Särtshöga og Brännland Cider Perle, alle tre svenske, samt den spanske Mendiola. Her må det nok en bestilling til snart, alle er småparti/begrenset antall.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.