Lesestoff til helga #143

Whisky

Sverige: Lyst til å jobbe med whiskyrelaterte ting, men ikke som destillatør? Thorslundkagge, det svenske bøkkerfirmaet, søker både markedsfører, økonomiansvarlig og bøkkerlærling.

Norden: Apropos jobb, Diageo har hatt en utlysning ute for en brand ambassador for Talisker i Norden. Det kan jo tyde på at Talisker er et satsningsområde, så det blir spennende å se hva nytt som kommer fra den kanten.

USA: En trend som har oppstått delvis på grunn av eksplosjonen i etterspørsel etter whisky er offisielle tapninger av newmake, moonshine eller «hvit whisky», altså sprit som kunne blitt whisky om den ble lagret, men som tappes rett på flaske i stedet for å fatmodnes. Her er noen argumenter (om du skulle trenge dem) for hvorfor du bør drikke disse produktene.

Verden: Vil du ha mye for penga? The Scotsman har fått et knippe whiskyeksperter til velge sine favoritter i «bang for your bucks»-klassen.

Sider

USA: Selv om det er godt med «ren» sider laget kun av eple (og jeg ikke skjønner poenget med humla sider) betyr det jo ikke at det ikke kan være interessant å eksperimentere. The CiderScene har en artikkel om innovative sidervarianter.

Annen drikke

London: Lang artikkel om Copper Rivet og deres Dockyard Gin hos Gin Foundry.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.