Lesestoff til helga #139

Whisky

Skottland: Whyte & Mackay moderniserer ved Invergordon, deres “dark grains plant” som har omgjort draff til dyreforpellets skal byttes ut med en “anaerobic digester”, som vil generere energi til destilleriet og til strømnettet fra draff. Dessverre innebærer det en mulig overtallighet blant de ansatte, melder The Press and Journal.

Verden: For dagens (selvironiske) latter henviser jeg til Sku’s Recent Eats: How whisky geeks appear to outsiders. Og for en gangs skyld kan jeg anbefale å lese kommentarfeltet også.

Serveringssteder

Storbritannia: The Guardian tipser om The Top 10 Festive Pubs in the UK. The Bow Bar, som jeg nettopp skrev om, er på listen og kommenterer det slik på Facebook: “So we made it into the Top 10 Christmas bars in the UK…….by not doing anything to recognise Christmas.” Men det kan jo være gode pubtips likevel, The Bow Bar er i alle fall verdt å besøke, og ikke for (de manglende) julelysene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.