Lesestoff til helga #137

Whisky

Sverige: Er man i beit for småflasker til whiskysamples kan urinprøveglass fint brukes. Og har man en umerket whiskysample ser det til forveksling ut som en urinprøve. Det kan gi komiske resultater, som familien Blomstrand i Sverige oppdaget.

Skottland: Dunrobin Castle, som ble bygget på 1200-tallet og er hovedsetet til Sutherland-klanen, er et av Skottlands mest kjente slott. Nå er søknad levert myndighetene for å konvertere noen av bygningene på eiendommen til gin- og whiskydestilleri med besøkssenter.

Fredrikstad: 18. mars 2017 arrangerer NMWL whiskyfestival i Fredrikstad, følg med på festivalens Facebookside for oppdateringer.

Øl

Belgia: UNESCO har klassifisert belgisk ølkultur som «intangible cultural heritage», melder FlandersNews.be.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.