Julekalender 2016 luke 7

Nese: Eik, malt, litt plomme i madeira på denne også, einerkvist, karamell. Mer frukt med vann, sukat og noe frisk frukt også, kanskje eple. Lett sot og litt melkesjokolade. Appelsinmarmelade også. Jeg får litt assosiasjon til Jaffa-cakes.

Smak: Sot, dadler, «sherryfat». Vann fremhever eikbitterhet i tillegg.

Kommentar: Minner en del om de to siste dagenes, men treffer min gane bedre. Mer spennende på lukt enn smak, men smaker godt. Jeg tror vi er på 46 % igjen, og vil anta at det er blanding av flere fattyper, men med en god dæsj eks-sherry. Kan være mye rart, men tenker øy/kyst. Highland Park, f.eks. Et sted i tenåra igjen, la oss si 16.

Fasit: Aha. Den øya. Karuizawa 15 år. Traff bra på alder, men den er bare 40 %. Vil anta jeg hadde rett i blanding av fattype på denne, noe annet ville være overraskende, men sikkert er det jo ikke. Ellers: Jøss. En japaner jeg liker. Denne kunne jeg faktisk tenkt meg mer av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.