Alde sider fra Hardanger (2015) 6,5 %

Nese: Epler i hopetall. Første sniff var ganske søtt, men når jeg stikker nesen i glasset er det bra med syrlighet her.

Smak: Mye eplesmak, av godt norske hageepler. Du smaker at det er Gravenstein i blandingen. En del syrlighet, delvis i form av sitron, og en del tørre toner, men samtidig en del restsødme. Halvtørr er nok ganske riktig beskrivelse.

Kommentar: Slett ikke ille. Jeg vil naturligvis helst ha den tørrere, men ser absolutt sjarmen med denne. Et stort pluss at det lukter og smaker epler, men likevel ikke føles som eplejuice med kullsyre og dermed aldeles bortkastet alkohol. Anbefales som aperitif, for eksempel, og det er ikke akkurat noe offer å skulle drikke opp flaska alene, heller, selv om det er hele 0,75 liter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.