Lesestoff til helga #130

Sider

Dorset: Om du har en ledig åker i Dorset, hva er vel mer naturlig enn å plante epletrær? Og når du først har epler, hva er vel mer naturlig enn å lage sider? The Telegraph forteller historien bak The Donhead Apple Company.

Internett: Ciderexpert.com ser ut til å ha tatt mål av seg til å bli et Untappd/RateBeer spesifikt for sider. Foreløpig er appen utilgjengelig i Norge (og den er uansett bare åpen beta for Android og lukket beta for iPhone), men nettsiden er brukbar. Jeg savner integrasjonen mot Foursquare, nye serveringssteder må meldes til utviklerne via kontakt-oss-skjema. Til gjengjeld ble de tre stedene i Trondheim jeg tipset om lagt inn umiddelbart. Nettsiden virker noe uferdig og litt uoversiktlig. I tillegg legges det opp til mer nyansering, mer detaljerte smaksnotater ved «innsjekk» enn på Untappd, og det er mulig det derfor vi appelere mer til folk som liker RateBeers metode (altså: ikke meg), men jeg skal i alle fall teste siden litt før jeg dømmer ene eller andre veien.

ciderexpert_placesØl

Oslo: Cervisiam har signert kontrakt, det blir Cervisiambar i Grønlandsleiret 1-3 en gang neste sommer.

Norge: Mack og Kinn annonserte torsdag at de slår sine pjalter sammen, eller «etablerer strategisk samarbeid innen salg og distribusjon for å styrke selskapenes markedsposisjon», om du vil. Les mer hos, f.eks., iTromsø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.