Lesestoff til helga #128

Whisky

Auchterarder: Det har vært innbrudd i destilleributikken til Tullibardine, og en av flaskene som ble stjålet har en verdi på 12.000 pund. Heldigvis stjal tyven også to glass, så hen har tydeligvis tenkt å dele.

Islay: Hunter Laing annonserte torsdag at de har fått byggetillatelse for Ardnahoe, det planlagte destilleriet på Islay. Vi omtalte planene når søknaden ble levert i januar. Whiskycorner omtaler også saken.

Illustrasjon av det planlagte Ardnahoe, fra pressemeldingen
Illustrasjon av det planlagte Ardnahoe, fra pressemeldingen

Sider

Oslo: 1. oktober burde jeg vært i Oslo, da arrangerer Himkok mini-sider-festival.

Øl

Bergen: Når Varg Veum har bursdag feires det, i år med en spesialbrygget bayer fra 7 Fjell. Godt i glasset fikk være med på bryggingen.

Oslo: Håndverkerstuene har Bryggeribråk (første seminfinale 10. oktober), BD57 har Bryggeriroast: 28. september er det Aja vs Kinn, 5. oktober 7 Fjell mot Nøgne Ø og sånn går no dagan. Følg med på BD57s Facebookside for oppdateringer.

Askøy: På Ravnanger senter ligger butikken Vi Brygger. Der var det meningen å selge mikrobryggeriøl i tillegg til bryggeutstyr, men det synes ikke Menybutikken på samme senter noe om. Og siden Norgesgruppen eier både Meny og senteret har de satt foten ned, til tross for at Vi brygger hadde avtale om ølsalg med senterets forrige eier. Les mer hos Askøyværingen.

Annen drikke

Gjøvik: 13. til 15. oktober arrangeres Norsk akevittfestival 2016 på Gjøvik (Facebookevent).

Oslo: Om du ikke vil ha akevitt, hva med armagnac? Armagnac Expo 2016 arrangeres 15. oktober i Oslo.

Andre ting

Norge: Årets matblogger er en kåring som har blitt arrangert et par år, et samarbeid mellom Mathallen i Oslo og Godt.no. I år er det en egen kategori for «Årets drikkeblogg». Nominer dine favoritter!

2 kommentarer til «Lesestoff til helga #128»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.