Seattle Cider Co Dry 6,5 %

IMG_4065

Nese: Frisk eplelukt; grønne epler.

Smak: Grønne epler, passe syrlig og tørr, litt sitruspreg.

Kommentar: Namme. Ukomplisert, men veldig god.

Drukket, fra fat, på Bror Bar, Trondheim.

Det skal bemerkes at jeg akkurat hadde fullført Topp2-versjonen av Topp7, dvs. ca 14 kilometers tur i Bymarka med eldstemann på slep, så også isvannet jeg forsynte meg med smakte usannsynlig godt (men vi har jo verdens beste vann i Trondheim, så det er heller ikke uvanlig). Jeg skal forsøke å få testet denne sideren igjen på et tidspunkt der jeg kan være sikker på at ikke enhver kald en ville smakt himmelsk.

En kommentar til «Seattle Cider Co Dry 6,5 %»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.