Lesestoff til helga #118

Whisky

Europa: Resultatet av britenes folkeavstemning ser ut til å ha gitt flertall for å trekke seg ut av EU. Jeg skal ikke gå inn på diskusjoner om de mer omfattende konsekvensene av det, men nevne at SWA har publisert en offisiell uttalelse om betydningen for whiskyindustrien, og Scotch Whisky siterer SWA, men har også pratet med andre aktører.

Øl

Trondheim: I did a thing. Altså, jeg har jo fritidsproblemer (ha ha), og siden jeg har savnet en trøndersk variant av Lassel sin oversikt over hva som finnes på kran i Oslo, har jeg forsøkt å dra i gang en selv. Siden de innleggene blir veldig Trondheimsfokusert har jeg laget en egen seksjon for dette i stedet for å spamme dere som leser drikkelig.no fra andre steder i landet (og verden). I dag publiserte jeg første oversikt over øl på kran i Trondheim, og tips om ølrelaterte (og for den saks skyld, whisky- og siderrelaterte) hendelser i Trondheim vil også i større grad få plass på: På kran i Trondheim.

Norge: Jeg lenker gjerne til flere sommerøltester, denne uka: Ølakademiet som har delt sin i to, Klassiske sommerøl og Åpen klasse.

På grillen: Beer can chicken er blitt en klassiker, men hva med en vegetarversjon? Eller, om du er som meg: Hva med noe nytt tilbehør du kan lage på grillen? Hvem sa man ikke kan lage begge deler? Epicurious deler oppskrift på beer can cabbage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.