Mack Hefe Weissbier 4,5 %

IMG_2714

Utseende: Skummer greit, men det legger seg fort. Ser ut som pils, skuffende filtrert.

Nese: Banan

Smak: Banan, litt metallisk, relativt tynt.

Kommentar: For det første er jo dette slett ikke en hefe weissbier, i og med at det opplagt er filtrert, så der bør Mack skjerpe seg litt. Fjern «hefe» fra boksen, så føler ikke folk seg like lurt. Ellers smakte det overraskende mye som en weissbier, litt tynt, bare. Og om det er den filtrerte framtoningen som gjør det, eller om det faktisk er ølet som smaker sånn vet jeg ikke, men jeg får litt pils-følelse. Likevel, grei kandidat om jeg f.eks. står i butikken og skal ha øl til pikniken i sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.