Smøla mikrobryggeri hveteøl 4,5 %

IMG_2249

Farge: Pilsaktig. I overkant klart med tanke på hva slags øl jeg hadde håpet på.

Nese: Fruktig med litt bitterhumle.

Smak: Første slurk var fruktug og fin, men så kollapser det hele. Syrlig bitterhet på tunga og vage frukttoner over et grunnlag av daft øl av den kjipere kommersielle typen som har stått i glasset fra kvelden før.

Kommentar: Hadde det stått Stella Artois eller Tuborg eller noe sånt på flaska hadde mesteparten gått i vasken uten videre overveiing, men jeg VIL jo like øl fra mikrobryggerier. Likevel, dette er ikke bra. Jeg håper for Smølas skyld det er flaskefeil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.