Lesestoff til helga #111

Whisky

Skottland: Brown-Forman, som blant mye annet eier Jack Daniels, har inngått en avtale om å kjøpe The BenRiach Distillery Company Limited, for 285 millioner pund, melder Brown-Forman i en pressemelding. De overtar dermed merkevare og destilleri for GlenDronach, BenRiach og Glenglassaugh. Selskapet skal drives videre som et datterselskap. The Whisky Sponge har som vanlig en egen (særdeles fornøyelig) vri på saken. Malt and Oak foreslår på sin Facebookside at vi ikke burde bli overrasket:

maltandoak_benriach

Isle of Lewis: I denne hastigheten blir snart Isle of Lewis for egen region å regne, nylig har to destillerier kommet i gang på øya: Bloomberg skriver om Abhainn Dearg og Harris.

Annen drikke

Canada: Eu Claire er et håndverksdestilleri i Alberta, de har hentet sin master distiller fra det skotske studiet i «brewing and distilling» ved Herriot-Watt. Les intervju med Caitlin Quinn i The Calgary Herald.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.