Aberlour a’bunadh batch 53 59,7 %

Endelig en batch til med Aberlour a’bunadh som havnet på under 60 % slik at det er lov å selge den i Norge. Det skulle komme noen flasker, i følge importøren, men det er mulig de ble *poff* borte, i alle fall står det «utsolgt fra leverandør» på polets sider i skrivende stund.

Nese: Plommesyltettøy og plomme i madeira, mørk sjokolade. Litt brent gummi med vann, men også kalk og tørr, mørk sjokolade. Etterhvert appelsinmarmelade.

Smak: Tørket frukt, mørk sjokolade, brent gummi. Eik og kakaopulver på ettersmaken. Mye det samme med vann.

Kommentar: Jeg burde har fulgt med og slått til om den dukket opp i pollistene. a’bunadh er en tapning jeg liker å ha i skapet til enhver tid, og vi begynner å trenge påfyll, og batch 53 er definitivt en helt ok batch. Den brente gummien er tilstede og vitner om tung sherrypåvirkning, men den er ikke overdøvende og jeg liker helheten. Særdeles drikkelig, som vanlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.