Julemarkedet i Trondheim

Fredag 11. desember (altså i morgen) åpnet årets julemarked i Trondheim. Julemarkedet er alltid verdt et besøk, med mange boder med skikkelig håndtverk til salgs, en julevariant av Bondens marked, mulighet for risgrøt i lavvoen og eventyrstund ved bålet (jeg kan anbefale Vektermysteriet for barn fra 3-103 omtrent). Nytt av året er samarbeidet med Gulating og Mathallen, og uteserveringen GranBAR der man i varmen fra bål og varmelamper kan se på folkelivet, spise lokal mat og, mer relevant for denne bloggen: Drikke lokalt øl. Hver dag klokken 16.30 blir det dessuten en «samtale» med Dagens brygger, et ti minutters foredrag fra bryggeren og en mulighet for å prate med hen etterpå. Arrangementene lenket fra markedets sider er meget generelle, men på GranBARs facebookevent fant jeg oversikten over hvilke bryggerier vi kan forvente å treffe når:

11. des.: Austmann bryggeri
12. des.: Klostergården håndbryggeri
13. des.: Moe gårdsbryggeri
14. des.: Røros bryggeri og mineralvannfabrikk
15. des.: To tårn bryggeri
16. des.: Stjørdalsbryggeriet
17. des.: Storm brygghus
18. des.: Trondhjem mikrobryggeri
19. des.: Ølve på Egge bryggeri
20. des.: Stokkøy bryggeri

En kommentar til «Julemarkedet i Trondheim»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.