Illegal HB Epleslyngel 7,2 %

Hjemmebrygget sider av eplemost gjæret med champagnegjær. Siden jeg har tenkt å teste siderbrygging selv er det ekstra interessant å smake hjemmebrygg fra andre.

IMG_0513

Nese: Tydelig eplelukt med fint siderpreg. Tørt, epleskallaktig.

Smak: Syrlig, definitivt. Minner litt om ripssyrlighet, men det er mye eplesmak her. Granny smith epler og sitronsaft.

Kommentar: Slett ikke det dummeste jeg har smakt. Om jeg skal kritisere noe er det at den er syrlig snarere enn tørr. Hvordan man retter opp det vet jeg ikke (men har tenkt å lære meg det). Jeg skal ta meg en prat med bryggeren for å finne ut hva han har gjort for å få et så bra resultat, definitivt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.