Mother Kelly’s Bar & Bottle Shop, Bethnal Green, London

Mother Kelly’s er en bar som er bygd inn i en av buene under jernbanen rett nord for Bethnal Green tube stasjon i London. I nabobuene er det flere restauranter og barer, så det er faktisk mulig å ha en liten pubcrawl fra bue til bue. Jeg var mer interessert i “Bottle Shop” biten av Mother Kelly’s ved dette besøket, men hadde gjerne satt meg ned for å teste utvalget på kran også.

IMG_9787

23 kraner bak baren skulle holde de fleste opptatt en stund. Når jeg nevnte at jeg er norsk ble personalet veldig ivrige på å fortelle meg at de akkurat hadde satt på et fat Ægir Bøyla, de hadde også en annen Ægir på fat. Langs den ene veggen sto 8-10 kjøleskap med sider og øl på flaske. Disse kan man enten kjøpe for å drikke der og da eller for å ta med seg hjem. Ett av skapene var fylt med sider, jeg kjøpte ni forskjellige og da prioriterte jeg bort de som var klassifisert som “sweet” i følge etiketten, samt den ene franske og den ene amerikanske.

My kind of shopping spree.
My kind of shopping spree.

Lokalet var ganske tomt når vi var innom, men interiøret var kult og jeg har definitivt notert meg Mother Kelly’s som et sted jeg skal besøke igjen, både for å drikke og å shoppe.

Den veggen som ikke var dekket av kjøleskap eller kraner.
Den veggen som ikke var dekket av kjøleskap eller kraner.

Det finnes en egen Mother Kelly’s Bottle Shop også, i Homerton (E9), om det skulle være mer i nabolaget for deg neste gang du er i London. Der selger de også på “growlers” fra kran.

Hadde jeg vært smartere hadde jeg selvsagt tatt bilder av ølutvalget, menyen og kjøleskapene. Som det er får dere ta mitt ord for at Mother Kelly’s er verdt et besøk.

5 kommentarer til «Mother Kelly’s Bar & Bottle Shop, Bethnal Green, London»

 1. Hei,

  Mother Kellys, Bethnal Green er mitt faste stoppested når jeg er i London. Vår, sommer og høst har de også egen barbecue ute. Harley Dogs som serverer ribs og dogs 🙂 Du får også skinke, pølse og ost på fjøl.
  Meget hyggelig personale. Vær tidlig ute når det er fint vær. Fyller seg fort opp ute.
  Skulle du besøke Mother Kellys igjen, få også med deg The Redchurch Brewery oppi gaten. Ca 4-5 min å gå fra MK. Eget tap room der også.

  Til info så har MK en søster pub i Kings Cross. The Queens Head. Var med i kåringen av årets pub i nord London 2015. 1 av 4. Er alltid innom der også.

  Og når du først er i London, ta toget eller tuben til Tottenham Hale, og besøk Beavertown Brewery. De har lørdagsåpent tap room. Har blitt ekstremt mye bra fra den kanten!

  1. Takk for tipsene! Når jeg besøkte Mother Kellys var jeg på “jentetur” med eldstemann på 8, så det ble ikke så mye fokus på hverken pub eller bryggeri, men London er en by man aldri blir ferdig med, så det blir garantert flere besøk (både med og uten barn) og både gamle og nye steder på lista over ting man MÅ innom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.