Wild Beer + Burning Sky + Fork Brewing Shnoodlepip 2015 6,5 %

Her er det navneforvirring ute og går. Fork Brewing later ikke til å eksistere, men det finnes noe som heter Fork and Brewing som har Fork Brewing logo. Og i følge teksten på etiketten til ølet er det et samarbeid mellom Wild Beer, Burning Sky og Good George. Så hva som har skjedd mellom første versjon av ølet (som har Good George på fronten også) og 2015-utgaven som har Fork Brewing logo foran er vanskelig å si…

IMG_9353

Nese: Aromatiske, krydderaktige blomster, sannsynligvis hibiskus ut fra beskrivelsen av ølet. Lukta vekker assosiasjoner i hjernen som jeg ikke klarer å plassere, men jeg mistenker de er Gambia-relaterte.

Smak: Hibiskusen (om vi nå kaller den det) er fremtredende på smaken også, men her finnes også syrlighet og syrlig frukt. Etter at jeg har svelget sitter jeg igjen med peppersmaken fra det rosa pepperet.

Kommentar: Ikke helt velbalansert, men forunderlig godt.

Kjøpt på Vinmonopolet Bankkvartalet, Trondheim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.