Lesestoff til helga #85

cognacexpoBergen: Jeg jukser litt og publiserer lesestoff til helga en dag for tidlig for å få med tips om at om du befinner deg i Bergen i morgen kan du fortsatt hive deg rundt og delta på Cognacexpo 2015. Nå er ikke cognac det som drikkes oftest her i huset, men det betyr ikke at vi er uinteressert, og hadde jeg hatt en teleporter stående hadde jeg nok befunnet meg på Radisson Blue Royal Hotel Bryggen fredag ettermiddag. Festivalen har vært arrangert hvert år siden 2012, og du skal ikke se bort i fra at du finner meg på en Cognacexpo i framtiden (so many festivals, so little time). Siden brennevin til en viss grad er brennevin kan jeg anbefale deg å lese disse festivaltipsene om det er din første brennevinsfestival, du kan stort sett bytte ut «whisky» med «cognac» i dette tilfellet.

Trondheim: Adressa tar ansvar for det lokale næringsliv og skriver om at det ikke går så verst for Trondheims mikrobryggerier.

Isle of Harris: Harris Distillery åpnet offisielt dørene for publikum 1. oktober og har blogget om det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.