Austmann Mørk Skog 6 %

Brygget i samarbeid med Beer Enthusiast, og lansert på polet nå i september. Jeg vil riktignok krangle litt på etiketteksten på denne, siden de hevder at søte granskudd er blant de ville kryddervekstene fra den «høstvåte norske skogen». Meg bekjent hører granskudd våren til, men det er mulig det er spesielle botaniske forhold ute på Byneset? (Eller er jeg vanskelig nå? Kan skogen være «høstvåt» om våren?)

IMG_8606

Nese: Kamfer, urteolje og litt «bestemorssåpe».

Smak: Lakris krydret med urter, jeg får litt hostemedisin-assosiasjoner, særlig på ettersmaken.

Kommentar: God, men litt i overkant krydret sånn helt for seg selv, synes jeg. Austmennene anbefaler vellagret ost til, så jeg raidet kjøleskapet. Den ene osten jeg fant var i overkant vellagret, den gikk i søpla. Det jeg derfor endte med å teste til var «feta» fra Bondens marked, kanskje ikke helt det Austmennene tenkte på, men det bekreftet at ost og Mørk skog ikke var noen dum kombinasjon. Ta med deg en flaske neste gang du blir invitert på ost og vin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.