Lesestoff til helga #75

London: Eirik Leiros har vært på øltur i London med grundig forarbeid og rapporterer om forholdene: 100 øl på 80 timer. Jeg noterer meg mange nyttige tips om barer å besøke ved neste anledning (selv om jeg ikke skal satse på å klare 100 øl på min neste tur til London, jeg skal nemlig på «jentetur» med 8-åringen – da blir det Legoland Windsor, Harry Potter Experience og dinosaurer på Natural History Museum snarere enn pup-til-pub).

Skottland: Mens vi i dag opplever at stadig nye destillerier åpner, har det tidligere vært flere runder med massestenging av destillerier. The Scotsman ser på åtte av de mest kjente tapte destilleriene.

I hjemmepuben: Drømmer du om hjemmepub med tappe anlegg, eller går du med planer om å starte ordentlig pub, kanskje? Da trenger du tappetårn, og her er en fyr som lager noen som er skikkelig kule: Scvulp.

Bretagne: Myndighetene har åpnet en mulighet for å justere regelverket og Glann ar Mor har derfor åpnet for at de kanskje kan bli værende, melder Tjeder, som frekventerer sånne Facebookgrupper som har fransk som hovedspråk.

Skottland: Bladnoch har funnet en kjøper, melder BBC. Hurra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.