Prairie Birra 4,4 %

IMG_5952

Farge: Rav, ganske klart.

Nese: Lett syrlig, jeg tenker på rips av en eller annen grunn, men også litt karamell. Ellers ganske lite lukt i det hele tatt.

Smak: Malt og humle. En del bitterhet rundt i munnhulen, men også noe jeg sliter med å sette navn på, det nærmeste jeg kommer er salt lakris (noe jeg ikke normalt forventer av en så lys øl), men det tipper hele tiden over mot bitterhet.

Kommentar: Ikke akkurat det jeg hadde forventet av en saison, må jeg innrømme. Det vil jo ikke dermed si at det ikke er godt, men det er nok hakket for mye bittersmak, og hakket for lite malt eller noe annet som kan balansere, i alle fall for min smak. Ikke overbevist.

Men så da: Det er noe rart her, for Odin har også nettopp smakt denne og både fra kommentaren hans på Untappd og fra smaksnotatene på Overgjæret blir jeg sittende og lure på om vi har smakt samme øl. Ut fra bildet, også, er det betraktelig forskjell på det som kom ut av min flaske og det han har i glasset? Det mangler liksom noe… tåke, i mitt? Kan man mistenke flaskefeil, eller rent ut ettiketteringsfeil? Det spørs om jeg må kjøpe en flaske til for å sjekke.

Kjøpt på Gulating, Trondheim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.