Hornbeer Applehorn økologisk cider 8,5 %

Hornbeer som produsent burde jo love bra, men det er ikke heeeeelt lovende ingrediensliste på denne: «Økologiske æbler, økologisk æblesirup, økologisk rørsukker, gær, vand.» Skeptisk. Forhåpentligvis er rørsukkeret bare tilsatt flasken for co2-utviklingens skyld, ikke for å gjøre sideren søtere.

IMG_6252Nese: Granny Smith.

Smak: Ok, det er opplagt at de har brukt skikkelige siderepler, for de må ha vært rimelig syrlige. Det smaker syrlig av eple, gjerne Granny Smith, og tørt og sideraktig som seg hør og bør.

Kommentar: Det eneste jeg kunne ønsket meg var litt mer av alt, balansen er ganske perfekt, men den er litt for… lett? Likevel, og til tross for den noe uforståelige ingredienslista, er dette så godt at det føles litt smålig å pirke borti småmangler. Jeg tar gjerne en kasse eller ti, og nettopp det at den er lett kan telle til dens fordel i sommervarmen (om det nå blir noen sommervarme, det skal vi jo ikke ta for gitt). Hører dere, Beer Enthusiast? Når kommer Applehorn til Norge?

Kjøpt på København Ølfestival.

2 kommentarer til «Hornbeer Applehorn økologisk cider 8,5 %»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.