Paulaner Hefe-Weissbier Naturtrub 4,6 %

Dette er en versjon av Paulaners hveteøl som nylig er lansert, brygget til 4,6 % for å kunne selges i norske og finske daglivarebutikker.

paulaner46Farge: Klassisk hveteøl, gyldent og tåkete.

Nese: Mest hvetemalt, litt bananaktig og et lett anslag av humletørrhet.

Smak: Banan og hvetemalt. Humletørrhet og et innslag av krydder.

Kommentar: Må nok testes blindt mot orginalen ved anledning, jeg kan ikke si at jeg savner noe her. Anbefales.

Kjøpt på Gulating i Trondheim.

3 kommentarer til «Paulaner Hefe-Weissbier Naturtrub 4,6 %»

  1. Kjøpte to stk på Sparkjøp. Gledet meg veldig til denne siden Paulaner er en av mine favorittøl.

    Må si jeg ble veldig skuffet.. Beltalte 49kr , så den er dyrere enn på Vinmonopolet og alkoholprosenten er bare 4.6% mot Vinmonopolets 5.5%, ettersmaken av banan er borte og erstattet av en ettersmak av klor. Anbefales ikke.

    1. Auda. Ettersmak av klor høres unektelig lite godt ut. Mulig det er større batchforskjeller på «butikkstyrke» enn på den vanlige varianten? Det er jo et helt år siden jeg testet den, kanskje på tide å få kjørt den blindtesten jeg snakket om.

  2. Har nettopp smakt en flaske. Men jeg synes at smaken er helt perfekt etter min mening. God sødme,kryder,aroma av banan,så jeg mener øl er super god 🙂 Eneste minus alt for dyrt! Uansett anbefales meget 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.