Lesestoff til helga #62

wwd

Internett: Det er International Whisky Day i dag og i den forbindelse har Whisky Sponge sikret seg et intervju med hovedpersonen selv: International Whisky Day: Exclusive Whiskysponge Interview With Whisky. Fornøyelig og til dels tankevekkende lesning.

Internett: The Whisky Exchange har intervjuet Diageos Nick Morgan om NAS-fenomenet. Det har ført til mange diskusjoner på diverse fora, og mange er oppgitt over vage svar, men det er jo interessant å høre hva de store produsentene selv sier (eller er villige til å si) om saken.

Internett: Og når vi snakker om NAS: The Malt Desk har skrevet det de selv omtaler som «an opinion piece».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.