Gulating ølutsalg avdeling Trondheim åpner torsdag 12. februar

Jeg trodde jeg hadde tatt med denne helt essensielle nyheten fra bartebyen på en Lesestoff til helga, men den gang ei, jeg lenket visst bare på Facebook.

gulating_logo

I alle fall, i morgen den dag (12. februar 2015) åpner Gulating ølutsalg i Trondheim. Primus motor er Tommy Holen Helland, som bør være et kjent navn for de fleste trønderske ølfanatikere (lesere av drikkelig.no kan kanskje kjenne igjen navnet fra saker om Bryggerifestivalen i Trondheim, for eksempel). Ølutsalget skal være en del av den prosjekterte mathallen i Bøndenes hus i Prinsenkvartalet, men tjuvstarter i et lokale rundt hjørnet i Holstveita i samme kvartal. Anders har skrevet både om jussen rundt ølutsalg og tatt seg en prat med Tommy. Følg Gulating ølutsalg avd Trondheim på Facebook for nyheter rett fra hestens munn som det heter på newnorsk.

Drikkelig.no kommer selvsagt tilbake med bilder og rapport fra åpningsdagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.