Giveaway

Obs: Trekning foretatt.

For å feire at jeg overlevde The Dark Expedition (start lesing her) arrangerer jeg en liten konkurranse.

giveaway_HP-2
Giveaway!

Jeg benyttet sjansen til å handle litt i Highland Parks butikk, der jeg blant annet fant disse geniale små traktene som er gull verdt når du skal helle opp samples av whisky (vi hadde en fra før, kjøpt på Glen Ord. Nå hamstret jeg!). Dessuten hadde de lekre små notatbøker for å skrive smaksnotater i. I’m a sucker for stationary. Og glass, selvsagt, tulipanformede, men uten stett. Kule synes jeg. Nuvel. Tre pakker har jeg satt sammen.

Alt du trenger å gjøre for å ha en sjanse til å vinne er å skrive en kommentar på dette innlegget (eller siste TDE-innlegg). I tillegg kan du få ekstrasjanser ved å like drikkelig.no på Facebook eller dele på Facebook, Twitter eller Google+.

Trekning foretas den 22. januar.

Boka er preget med HP-logo, bare s du er advart.
Boka er preget med HP-logo, bare s du er advart.
Slik ser den ut inni.
Slik ser den ut inni.

28 kommentarer til «Giveaway»

 1. Staselig. Vært utrolig arti og følge turen i skriftform! Gleder meg til flere turreportasajer 🙂

  (Har forøvrig likt og delt på FB)

  1. Må bare komme meg på flere turer først. Eller grave i arkivene, vi har jo vært på et destilleri eller to pre-blogg, forsåvidt.

 2. Hei Hei.
  Kjempe spennende å lese om turen, er nesten som jeg kjenner eventyreren i meg vil komme ut :()

  Jeg prøver lykken jeg 🙂
  Jeg Liker på Facebook, jeg har også delt på Twitter, å følger deg via Twitter. 🙂
  Krysser fingrene og håper Januar lykken er med meg 🙂
  Ønsker deg en kjempe flott Januar mnd videre.
  Hilsen fra Monica Karin

 3. Kanon. Høres ut som en spennende reise. Det er også veldig gøy å dele inntrykk av smaksnotater. Jeg har sett at vi deler oppfatning på mange av whisky’ene, men også noen vidt forskjellige, og det er jo strengt tatt noe av det som er mest morsomt med whiskytasting.

  Keep it up!

  1. Det hadde jo vært fryktelig kjedelig om alle var enige om alt. Og smaking er så subjektivt. Men det er gøy å skrive om opplevelsen i alle fall, og hyggelig når noen synes det er verdt å lese!

 4. Hei. Gøy lesning Ragnhild. Kunne nesten ikke tenke meg en bedre peron til å få være med på en slik tur. Jeg kom ikke med, men det er naturlig siden man ikke prøvde å vinne ved å delta i trekningen.
  Du og Arve har har betydd mye for at mange Whisky opplevelser har blitt bra takket være innspill og vennlighet. Filmen skal sees hjemme med en HP i glasset.

  Tore

  1. Det var visst ikke så mange som deltok, 60 stykker eller noe sånt hadde meldt seg, og begge de som ble valgt var svenske. Jeg var invitert med som blogger, det sier muligens litt om hvor dårlige kår whiskyjournalistikken har i Norge i forhold til i Sverige, for det var helt ekte journalister med fra vårt naboland (og Danmark, forsåvidt).

 5. Festelig lesing og bra insjiativ må jeg si. Ser frem til å høre mer på side deres.
  Mvh
  Theodor

  1. Egen båt hadde jo vært ekstra stas, kan man si. Orkenøyene er sikkert fantastiske å seile rundt, også, jeg så jo bare en liten flik av kysten.

 6. Hah! Det hadde vært noe det. Jeg blir kvitt den store feite og stygge reklamenotatboka mi, og du slipper porto? To fluer i en smekk. 😉

  1. Det var jo en bra plan, Even, bare så synd at jeg foretok trekning torsdag. Men det var faktisk bare trønderboere som vant (helt uten juks, kors på halsen), så jeg skal nok få sneket meg unna porto 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.