Oslo Håndverksdestilleri

Det er mulig noen har nevnt det før men jeg har ikke fått det med meg at et nytt destilleri er på gang i Oslo – Oslo Håndverksdestilleri (merkenavnene Oslo Craft Distillery / Oslo Håndverks Destilleri er allerede registrert i EU).

Det var i en artikkel om leietagere på Bryn og Helsfyr at en liten setning hoppe mot meg:

I samme bygg skal Oslo Håndverksdestilleri AS bygge et nytt destilleri på 424 kvm fra januar 2015.

En kjapp sjekk på proff.no viste at Daglig Leder er Sigurd Gaarder Lange, en mann med bred erfaring fra offshore virksomhet. Ikke en person jeg kjenner til har hatt noe med brennevin å gjøre. Styrets Leder derimot er Marius Vestnes, en person velkjent for de som er glad i god alkohol – han er også grunnleggeren av Cask Norway, en av de ledende importørene av kvalitetsalkohol i Norge (også grunnlegger av søsterselskapet Cask Sweden). Han er også via selskapen Equitime Holding eneeier av destilleriselskapet.

Er det noen som har mer informasjon om dette så del gjerne med oss andre.

Forfatter: Arve

Trønder, far, ølnerd, whiskynerd, hobbyautist, geek light, bussjåfør og anglofil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.