Lesestoff til helga #48

Fife: Kingsbarn Distillery åpnet offisielt denne uka, nye lavlandsdestillerier er ikke daglig kost, og Wemyss har ikke den dummeste bakgrunnen for å lykkes. Vi gleder oss til fortsettelsen. Les mer hos The Whisky Business og hos Whiskysaga som publiserte pressemeldingen på tirsdag.

Norge: Ølportalen har intervjuet Trine Skei Grande etter at det kom dem for øre at hun er litt av en ølhund.

England: The Cotswolds Distillery er såvidt i gang, og allerede har de utvidelsesplaner. Planene ble mer konkrete denne uka da det ble kjent at de får støtte fra Warwickshire Rural Growth Network. Pengene skal brukes til å øke antallet gjæringskar. The Cotswolds Distillery har forresten en ganske aktiv Instagramkonto, for de som driver med sånt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.