Ukas Ølnytt #11

Norge: Vinmonopolet har i dag sitt årlige spesialslipp for øl som da kun havner i spesialbutikkene som er spredt rundt i deler av landet. 98 forskjellige øl er det som lanseres i dag og kjappe smaksnotater på noen av dem er å finne på Ølportalen. En oversikt over hva som lanseres og hvilke butikker som har hva finnes hos Vinmonopolet. Det er tungt fokus på forskjellige gjøkbryggerier og belgiske brygg.

Vietnam: Byråkratiet i Vietnam jobber hardt med øl om dagen. Tidligere i år måtte de trekke et forslag om å forby ølservering til berusede, gravide og ammende grunnet heftig press fra bryggeri- og restaurangnæringen. Tviler på at motstanden blir mindre om forslaget å forby ølservering der temperaturen er over 30°C. Det er Aftenposten som melder dette.

Forfatter: Arve

Trønder, far, ølnerd, whiskynerd, hobbyautist, geek light, bussjåfør og anglofil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.