Mack IPA 6,5%

Tidligere år lanserte Mack fire øl som kom fra eksperimenteringen de har gjort de siste årene. De eksperimentelle ølene har i all hovedsak kun vært å få kjøpt i Ølhallen i Tromsø, samt en håndfull utvalgte skjenkesteder i Tromsø.

Det ble lansert en IPA og en Wit, i både pol- og butikkstyrke. Det er prisværding når de store satser på mikrobrygg, men ofte blir det litt halvhjertet da de gjerne blir litt blasse for å kunne appellere til folk flest.

MackIPA65AMLFarge: Lys brun

Nese: Lett søtlig, malt, noe bitterhet.

Smak: Emment korn, flat bitterhet, småkvalm sødme som heldigvis er svak.

Konklusjon: Nei takk. Et heller dårlig forsøk på amerikansk-inspirert IPA.

Forfatter: Arve

Trønder, far, ølnerd, whiskynerd, hobbyautist, geek light, bussjåfør og anglofil.

2 kommentarer til «Mack IPA 6,5%»

  1. Mack IPA 6,5% En godt balansert og etter min mening en av de beste IPA med amerikansk humle. Godt jobba Mack , så fint at noen fremdeles kan håndverket og at det ikke bare er industri bryggerier eid av Ringnes / Carlsberg , da med sine tynne uttynnede varianter som setter standarden .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.