Lesestoff til helga #28

Perthshire: Glenturret har fått nyoppusset besøkssenter og café. Åpningen ble foretatt 29. mai av ingen ringere enn Hertugen og Hertuginnen av Cambridge, ellers kjent som Will & Kate. Prins William ser dermed ut til å gå i sin fars fotspor når det gjelder iveren etter å besøke whiskydestillerier.

Danmark/New York: Ikke alle brødre kommer overens, ikke engang når de er eneggede tvillinger og velger samme yrkesvei. New York Times har en artikkel om Mikkel og Jeppe, mer kjent som hjernene bak henholdsvis Mikkeler og Evil Twin.

Storbritannia: Miss Whisky har blitt intervjuet av The Daily Express om hvorvidt whisky fortsatt ansees som en mannedrikke og hvorfor hun mener damer burde drikke whisky. Som en dame som er lei av «Åh, drikker du whisky?!»-kommentarer kan jeg ikke annet enn å applaudere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.