Bunnahabhain 1974 37 år Old & Rare 57,6 %

Nese: Mye sprit. Kirsebær og plomme i madeira. Med vann får jeg litt tørt tre og kryddertoner, stjerneanis og kanel.

Smak: Fat. Rosin, gummi og tørt treverk. Vann demper fatpreget noe og den smaker mer varme, krydder og hytteliv.

Kommentar: Førsteinntrykket var at denne hadde ligget for lenge, men med vann blir den riktig så hyggelig. Jeg skulle nok ønsket meg litt mer kompleksitet og vil stille spørsmål ved om den er verdt prisen Old & Rare normalt tilsier (Master of Malt skulle ha 264 pund for den før de ble utsolgt), men jeg skal kose meg med resten av drammen.

Takk til Malt Hans for sample.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.