Bunnahabhain 1974 35 år The Whisky Fair 47,3 %

Tappet i 2009, fra et eks-bourbon hogshead.

whiskyfair_bunnaNese: Menthol og tørt tre. Vann henter fram epler og gress.

Smak: Menthol, malt og grønt tre. Overraskende skarp i smaken. (Mye) vann demper det skarpe, og jeg får sitrus (sitron) og krydder (kanel?).

Kommentar: Jeg er ikke umiddelbart forelsket i denne, men jeg tror jeg skal komme tilbake til den om noen dager, for det er noe her. Uansett er det en aldeles drikkelig Bunnahabhain, den er bare ikke heeelt der hvor jeg ville løpt og kjøpt en flaske. Nå har jeg fått en flaske, og er ikke direkte lei for det, den skal utvilsomt kunne drikkes opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.