Cornish Orchards Heritage Cider 5 %

En av mange siderflasker som ble med hjem fra London. Det er mulig jeg innbiller meg ting, men jeg synes det virket som om utvalget av sider fra småskalaprodusenter har eksplodert. Før var det gjerne Westons Old Rosie som var det mest spennende man fant, selv på velassorterte supermarkeder, og ofte ikke det en gang, ofte bare Scrumpy Jack. Begge er gode sidere, men det er jo morsommere med noe nytt. Denne gangen var det nesten for mye å velge i, det var bare så vidt vi fikk med oss det vi ikke rakk å smake på in situ hjem. Heldigvis overlevde alle flaskene hjemturen, selv om de kanskje ikke ble så ideellt pakket som man hadde ønsket. Smaksnotater kommer selvsagt på rekke og rad de nærmeste ukene.

cornish_heritageMan vet produsenten tar jobben alvorlig når de bruker ordet biodiversitet på etiketten, det har vel ikke akkurat blitt et buzz-ord i drikkevareindustrien ennå.

Nese: Epler og en eim av ost.

Smak: Frisk, syrlig, litt dempet eplemost. Tørt epleskall på ettersmaken.

Kommentar: En god, om ikke fryktelig spennende sider. Tørr nok til å være svært «moreish».

En kommentar til «Cornish Orchards Heritage Cider 5 %»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.