Bare en liten notis…

Jeg har jo droppet å gi poeng her på bloggen. Dette er rett og slett fordi jeg føler at det blir for tilfeldig, jeg husker faktisk ikke om en whisky er like god eller 0,5 poeng bedre enn den jeg drakk i går, langt mindre forrige uke eller i fjor. Men for at det skal være mulig å finne fram til de whiskyene (eller siderene eller andre ting) som jeg anbefaler har jeg fra og med forrige innlegg introdusert tag’en «særdeles drikkelig«. Etter hvert skal jeg gå gjennom tidligere innlegg og legge den til der den hører hjemme. Dette er altså ting jeg anser som såpass godt at jeg kunne finne på å anbefale folk å kjøpe en flaske.

Jeg vurderer også å innføre tag’en «ikke drikkelig», den trengs av og til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.