West Midlands Apple Cider 4,5 %

Nese: Tørt, litt eple, hint av noe litt «kunstig» som jeg forbinder med medisin.

Smak: Eplejuice med kullsyre. Ok, litt tørrere enn en ugjæret eplejuice ville vært, men ellers er det ikke så veldig mye som tilsier «gjæret» her.

Kommentar: Skuffende. Ikke at jeg hadde veldig store forhåpninger, den er tross alt produsert for det svenske markedet, men om den virkelig er fra Herefordshire kunne man jo håpet på noe litt mer sideraktig.

Kjøpt på Systembolaget.

POMPOM Cider Chokladboll 4,5 %

Limited edition, og greier. Vi fant denne på Systembolaget og det virket som en god idé å teste den. Nå angrer jeg litt.

Nese: Joda, det lukter «chokladboll». Det vil si, det lukter nok mest kokos, men med et hint av sjokolade. Eple og/eller pære, deriomot, er det ikke noe som helst hint av.

Smak: Det smaker… litt eple? Helt til du svelger, da smaker det kokos med et hint av sjokolade.

Kommentar: Jeg kan jo ikke akkurat klage på at den lukter og smaker akkurat som boksen skulle tilsi, jeg fikk mine verste forventninger innfridd. Om du liker klissesøt brus og er glad i kokossmak så kan dette kanskje være noe for deg. Selv er jeg i tvil om dette er verre eller bedre enn Loka med sjokolademilkshake-smak. Jeg tror jeg må lande på verre, siden denne inneholder alkohol.

Kjøpt på Systembolaget.