Trondheim: Desembersalget hos Gulating Trondheim har gått bra, melder Adressa (det hadde vi vel konstantert for lengst, de av oss som har vært innom, det har vært folksomt nesten samme hvilket tidspunkt man har besøkt dem på).
Skottland: The Guardian har sett på den nye trenden med mikrodestillerier og snakket med noen av de som er i gang i Skottland.
Internett: Vi skriver 2016 og nettet flommer over med oppsummeringer av 2015 og spådommer for 2016. Her er noen (og fler kan legges til listen etterhvert som de publiseres eller jeg finner dem):
- Serge har intervjuet seg selv på Whiskyfun
- David Tjeder oppsummerer sitt whiskyår
- Anders spår om hva vi kan vente oss på ølfronten i 2016
- Håvard velger seg de beste i 2015 i en haug kategorier
- WhiskyNotes ser tilbake på 2015
- Thomas lager lister over de beste på Whisky Saga
- Änglarnas andel ser både bakover og framover
På kjøkkenet: Hva med litt voksengodteri på nyåret. Smitten Kitchen har en oppskrift på Fudgy Bourbon Balls som jeg i alle fall skal teste.
Norge: Jeg kom over en ny (for meg) siderprodusent på Facebook her om dagen, Alde sider. Sideren produseres på Bleie gard i Hardanger, og later til hovedsakelig å ha distribusjon i Bergen. Alde har også en Facebookside man kan følge.