Lindheim Helan & Hallon Session Saison 4,7%

Lindheim Ølkompani startet i 2013 av to bønder på gården Lindheim i Gvarv i Telemark. De skiller seg ut fra den øvrige mikrobryggeriverdenen i Norge ved å tilsette eplemost i alle øl. Inspirasjon hentes fra både Belgia og USA, delvis også gjennom et samarbeid med noen av Californias mest respekterte mikrobryggerier (Pizza Port, Lost Abbey, Port Brewing). Fatlagring drives det også med.

Dette er en session saison der det er tilsatt bringebær direkte i det ferdig gjærede ølet.

LindheimHelanogHallonAMLFarge: Gylden med et lite rødt tilsnitt. Pent og tett skum.

Nese: Bringebær med et friskt og gjæraktig tilsnitt.

Smak: Lett og tørr med en lett fruktig bismak av bringebær.

Konklusjon: En helt grei saison som smaksmessig er mye mindre preget av bringebær enn det duften er.

Innkjøpt: Gulating, Trondheim

Forfatter: Arve

Trønder, far, ølnerd, whiskynerd, hobbyautist, geek light, bussjåfør og anglofil.

En kommentar til «Lindheim Helan & Hallon Session Saison 4,7%»

Legg igjen en kommentar til Eva Beate Holm Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.