Brewski/All In Culebra DIPA 8%

Brewski Brew er et nyoppstartet bryggeri i Helsingborg. Bryggingen startet opp høsten 2014 etter at grunnleggeren, Marcus Hjalmarsson, har drevet gjøkbryggeriet High Nose Brew som brygget hos Höganäs Bryggeri. Fire øl på Systembolaget har det blitt så langt.

All Inn Brewing er et Göteborgsbasert bryggeriselskap som i påvente av eget bryggverk opererer som gjøkbryggeri med både svenske og internasjonale bryggerier (de har bl.a. et samarbeidsbrygg med Lervig). De har holdt på siden 2012 og står også bak ølfestivalen All In Beer Festival i Göteborg (6.-7. november).

Brygget, som er en DIPA med mango og havtorn, ble brygget til All In Beer Festival 2014 og er da et samarbeid mellom Brewski, All In og bryggerimesteren til Cigar City Brewing, Wayne Wambles.

BrewskiAllInCulebraAMLFarge: Gylden guloransje med ymse småpartikler flytende rundt. Pent og tykt skum.

Nese: Fruktig med tropisk tilsnitt, markant bitterhet og hint av sukkerlake.

Smak: Bittert med en bismak av mango og det jeg antar er tindved. En smak som minner litt om Haribo Fersken dukker etterhvert opp, men bitterheten forsøker å overdøve den totalt.

Konklusjon: En intens DIPA med et litt fruktig tilsnitt. Humla er der men resten av brygget klarer ikke å fylle på nedenfra så det blir for ubalansert og tynt.

Innkjøpt: Systembolaget Östersund (48,90 SEK / 33cl)

Forfatter: Arve

Trønder, far, ølnerd, whiskynerd, hobbyautist, geek light, bussjåfør og anglofil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.