Morberg Premium Lager 4,8%

Kjendisviner er en rimelig vanlig ting i disse dager. Kjendissprit er også noe som har eksistert en tid. Men kjendisøl er ikke fullt så vanlig. Det har Per Morberg gjort noe med. Nå er ikke han den mest kjente personen her hjemme på bjerget, men i Sverige er han adskillig bedre kjent som opprinnelig kokk og senere skuespiller – se wiki-artikkelen her.

Øler er en standard lager brygget hos Brauerei Westheim (de skriver Westheimer Brauerei på flasken, men Westheimer er varemerket på ølet som brygges hos Brauerei Westheim) i Tyskland. Det finnes også i en butikkøl-variant (3,5%) både i flaske og 5-liters fat.

MorbergPremiumLagerAMLFarge: Lys strågul.

Nese: Svært lett maltkarakter med litt sødme og friskhet.

Smak: Lett sødme på innledningen, men et lite hint av bitterhet. Etter det er det ingenting.

Konklusjon: Et øl man kan bøtte mengder av.

Forfatter: Arve

Trønder, far, ølnerd, whiskynerd, hobbyautist, geek light, bussjåfør og anglofil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.